Obradovic Ponovo u Panatenaikosu

PAO ako zeli Obradovica mora do 24 – og juna da mu otkupi ugovor

 Kosarkaski klub Panatenaikos je svu svoju energiju usmerio u trazenje novoga trenera . Osoba koja bi vodila ovaj sportski gigant kao prvo mora da ima pobednicki duh , sledeci zahtevi su da zna da stvara ekipe , i da mu je filozofija lepa kosarka i naravno sve u granicama novog budzeta Panatenaikosa .

Popularni PAO je sve ovo pronasao u liku Sase Obradovica .Sto se tice imena Igor Kokoskov (koji je u grckim medijama bio spominjan kao mogucnost ) i on je bio po ukusu kluba , ali je trazio visegodisnji garantovani ugovor da bi napustio NBA , Grci su isto hteli visegodisnji ugovor ali nisu mogli dati garancije za broj sezona .

Tako se dPanathinaikos B.C. logo 6 starsoslo do imena Sase Obradovica , koji ima ugovor sa Albom , i ako hoce PAO da ga otkupi mora reagovati brzo , kad kazemo brzo zadnji rok je do 24 –og juna .Ovom klubu prva obaveza je da resi pitanje trenera , postoji pisu grcki mediji i kao rezerva ii me jednog manje poznatog mladog grckog trenera .

Sledece obaveze su mu da produzi ugovor sa Dijamanditisem ( koji je izrazio zelju da igra jos samo sledecu sezonu )i Mavrokefalidisem , s tim d ace pokusati da mu smnji platu koja sada iznosi 800000 eura godisnje . Suska se da ce u redove “ zelenih “ preci i Nik Kalatis .